Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam. ___________________________________________________________

Tevredenheidsonderzoeken

Afgelopen maart is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,8 (landelijk 7,5)

- leerlingen 8,2 (landelijk 7,9)

- personeel 7,9 (landelijk (7,6)

• 24-2-2015 Foto's Willibrordfeest

In het fotoalbum vindt u foto's van het Willibrordfeest.

• 16-2-2015 Willibrordfeest

Op donderdag 19-2 vieren we het Willibrordfeest. 's Morgens is er in de school een spelletjesronde en 's middags is er in het atrium het optreden van iedere klas. Het belooft weer een gezellige dag te worden. Alle groepen zijn hard aan het werk met een liedje of dansje om aan elkaar te laten zien.

• 16-2-2015 MR

Onder het tabblad ouders bij de MR vindt u het jaarplan 2014-2015.

• 18-12-2014 Foto's, o.a. de kerstviering

In het fotoalbum zijn foto's te vinden van diverse activiteiten op de Willibrordschool.

• 25-9-2014 Sponsorloop

Op woensdag 24 september was de jaarlijkse sponsorloop. Op het dak was voor de kinderen uit de groepen 3-8 een parcours uitgezet. In een half uur werd met veel inzet zoveel mogelijk rondjes gelopen. Voor de kleuters was in de gymzaal een parcours uitgezet en ook zij lieten zien wat zij konden.

Foto's staan in het fotoalbum.

Lang zullen ze leven:

29/04 Lisa Moledo Belo