Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam. ___________________________________________________________

Tevredenheidsonderzoeken

Afgelopen maart is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,8 (landelijk 7,5)

- leerlingen 8,2 (landelijk 7,9)

- personeel 7,9 (landelijk (7,6)

• 13-3-2014 Schoolvoetbal

Gisteren hebben de jongens en meisjes van de groepen 5 en 6 hun schoolvoetbaltoernooi gespeeld. Onder een stralend zonnetje hebben ze met veel plezier en inzet hun beste beentje voorgezet.

Het team van de jongens groep 6 heeft zelfs de volgende ronde behaald. Zij mogen daarom over een week of twee opnieuw de voetbalschoenen aantrekken.

• 19-12-2013 Kerstviering

Opnieuw mochten we in de Steigerse kerk te gast zijn voor onze kerstviering. ouders en kinderen zagen een mooi kerstspel, gespeeld door de kleuters.

Daarna was in iedere groep het traditionele kerstdiner. Elk kind had gezorgd voor iets lekkers.

Foto's van de viering staan in het fotoalbum.

• 6-12-2013 Sinterklaas op de Willibrordschool

Gisteren heeft de Sint de school bezocht. In de gymzaal werd hij ontvangen door alle kinderen van de school. Dit jaar had de Sint muziekpieten en turnpieten meegenomen. Na de gezamenlijke verwelkoming heeft Sinterklaas bezoekjes aan alle groepen gebracht. Foto's van het bezoek van Sinterklaas staan in het fotoalbum.

• 7-10-2013 Groot Rotterdams Kinderdictee

Zondag 6-10 was de finale van het Groot Rotterdams Kinderdictee in het bibliotheektheater. Van onze school deden de twee winnaars van de voorronde op school mee. Phylicia en Yannick hebben beiden een goed dictee gemaakt. Yannick eindigde zelfs als derde. Wij zijn erg trots op deze twee finalisten.

• 4-10-2013 Actie Bangladesh

De woensdag afgesloten actie voor de bouw van een school in Bangladesh heeft in totaal van alle scholen van de RVKO €350.000 opgebracht. De opbrengst van de Willibrordschool is €6410. Iedereen die aan dit hoge bedrag heeft bijgedragen wordt heel hartelijk bedankt. Het was goed om mee te maken dat er met veel enthousiasme aan de actie is meegedaan.

Lang zullen ze leven:

24/04 Yaël Chapel