Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam. ___________________________________________________________

Tevredenheidsonderzoeken

Afgelopen mei 2015 is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,6 (landelijk 7,6)

- leerlingen 8,3 (landelijk 8)

- personeel 7,7 (landelijk (7,7)

De belangrijkste conclusies uit dit onderzoek vindt u in dit document.

• 26-6-2015 Vakantierooster 2015-2016

Onder het tabblad actueel vindt u het vakantierooster en de vrije dagen voor het nieuwe schooljaar.

• 11-6-2015 Het schoolreisje

Op vrijdag 19 juni gaan we met de school naar de Efteling. Vandaag hebben de kinderen de informatiebrief meegekregen. Onder tabblad Activiteiten vindt u beknopt de belangrijkste afspraken.

• 11-6-2015 Nieuwe foto's

In het fotoalbum vindt u nieuwe foto's gemaakt tijdens de ouderbedankavond en sportdag.

• 2-6-2015 Anissa uit groep 8 wint prijs

Op woensdag 27 mei is groep 8 naar de finale van de poëziewedstrijd geweest. In de Stadsschouwburg in Amsterdam droegen 32 finalisten hun gedicht voor. Anissa heeft volgens de jury het beste gedicht en wint daarmee de eerste prijs. Wij zijn erg trots op haar.

Als u het gedicht wilt lezen, u vindt het onder tabblad kinderen bovenbouw.

• 1-6-2015 Notulen MR vergadering

Onder tabblad ouders MR vindt u de notulen van 12 -2-2015.

Lang zullen ze leven:

05/07 Jayden Siadis