Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam. ___________________________________________________________

Tevredenheidsonderzoeken

Afgelopen maart is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,8 (landelijk 7,5)

- leerlingen 8,2 (landelijk 7,9)

- personeel 7,9 (landelijk (7,6)

• 25-9-2014 Sponsorloop

Op woensdag 24 september was de jaarlijkse sponsorloop. Op het dak was voor de kinderen uit de groepen 3-8 een parcours uitgezet. In een half uur werd met veel inzet zoveel mogelijk rondjes gelopen. Voor de kleuters was in de gymzaal een parcours uitgezet en ook zij lieten zien wat zij konden.

Foto's staan in het fotoalbum.

• 15-7-2014 Musical groep 8

In het fotoalbum staan de foto's van de musical van groep 8.

• 20-6-2014 Sportdag

In het fotoalbum staan de foto's van de sportdag van afgelopen woensdag.

• 24-4-2014 Intentieverklaring gedrag MR

Op de pagina van de MR vindt u de intentieverklaring gedragsprotocol. In deze verklaring kunt u lezen welke vijf basisregels op de Willibrordschool gelden.

Lang zullen ze leven:

28/11 Gevinio Gyebi