Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam.

Het team van de Willibrordschool wenst iedereen

prettige feestdagen en een goed 2016

Tevredenheidsonderzoeken

Afgelopen mei 2015 is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,6 (landelijk 7,6)

- leerlingen 8,3 (landelijk 8)

- personeel 7,7 (landelijk (7,7)

De belangrijkste conclusies uit dit onderzoek vindt u in dit document.

•  17-12-2015 Kerstviering
Vandaag was in de Laurenskerk de traditionele kerstviering. Het thema Hoop werd in woord en gebaar uitgedragen. 's Avonds was in iedere klas het kerstdiner..
Foto's treft u aan in het fotoalbum.
  • 9-12-2015 Foto's Sinterklaas
In het fotoalbum staan de foto's, die genomen zijn tijdens het bezoek van Sinterklaas aan onze school.

• 15-10-2015 Afsluiting Kinderboekenweek
Vanmiddag hebben we de kinderboekenweek afgesloten. In het atrium heeft de bovenbouw geluisterd naar de finale van de voorleeswedstrijd. Arinda uit groep 8 is dit jaar de winnaar geworden. Het was echter wel spannend wie er zou winnen, want er werd heel goed voorgelezen.
In de onder- en middenbouw is de week afgesloten met de traditionele thee. Ouders hebben hier voor de kinderen een verhaal voorgelezen.
Foto's van deze middag staan in het fotoalbum.

• 7-10-2015 Sponsorloop en Kinderboekenweek
In het fotoalbum vindt u de foto's van de sponsorloop en van de opening van de Kinderboekenweek.
  • 7-8-2015 Musical
Gisteren heeft groep 8 de musical "Het dak eraf" opgevoerd voor hun ouders en bekenden. Het was een voorstelling van hoge kwaliteit met mooie, live gezongen liedjes, vlotte dansjes en grappig acteerwerk. Foto's vindt u in het fotoalbum.

• 26-6-2015 Vakantierooster 2015-2016

Onder het tabblad actueel vindt u het vakantierooster en de vrije dagen voor het nieuwe schooljaar.

• 1-6-2015 Notulen MR vergadering

Onder tabblad ouders MR vindt u de notulen van 12 -2-2015.

Lang zullen ze leven:

11/02 Mayra Oliviera Freire Andrade