Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam. ___________________________________________________________

Tevredenheidsonderzoeken

Afgelopen maart is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,8 (landelijk 7,5)

- leerlingen 8,2 (landelijk 7,9)

- personeel 7,9 (landelijk (7,6)

Het team van de Willibrordschool

wenst iedereen

een prettige zomervakantie.

De school begint weer op 1 september.

• 15-7-2014 Musical groep 8

In het fotoalbum staan de foto's van de musical van groep 8.

• 20-6-2014 Sportdag

In het fotoalbum staan de foto's van de sportdag van afgelopen woensdag.

• 24-4-2014 Intentieverklaring gedrag MR

Op de pagina van de MR vindt u de intentieverklaring gedragsprotocol. In deze verklaring kunt u lezen welke vijf basisregels op de Willibrordschool gelden.

• 13-3-2014 Schoolvoetbal

Gisteren hebben de jongens en meisjes van de groepen 5 en 6 hun schoolvoetbaltoernooi gespeeld. Onder een stralend zonnetje hebben ze met veel plezier en inzet hun beste beentje voorgezet.

Het team van de jongens groep 6 heeft zelfs de volgende ronde behaald. Zij mogen daarom over een week of twee opnieuw de voetbalschoenen aantrekken.

• 4-10-2013 Actie Bangladesh

De woensdag afgesloten actie voor de bouw van een school in Bangladesh heeft in totaal van alle scholen van de RVKO €350.000 opgebracht. De opbrengst van de Willibrordschool is €6410. Iedereen die aan dit hoge bedrag heeft bijgedragen wordt heel hartelijk bedankt. Het was goed om mee te maken dat er met veel enthousiasme aan de actie is meegedaan.

Lang zullen ze leven:

25/08 Tyronne Lemmers