Welkom

De Willibrordschool is een modern ingerichte basisschool in een nieuw gebouw gelegen in het centrum van Rotterdam. De school is een mooie afspiegeling van de Rotterdamse samenleving, want de kinderen komen zowel uit de wijk als uit andere delen van Rotterdam.

Tevredenheidsonderzoeken

Mei 2015 is er onder ouders, leerlingen en personeel een tevredenheidsonderzoek gehouden. De uitslag van dit onderzoek is binnen. We zijn zeer blij met het positieve resultaat.

We hebben de volgende scores behaald:

- ouders 7,6 (landelijk 7,6)

- leerlingen 8,3 (landelijk 8)

- personeel 7,7 (landelijk (7,7)

De belangrijkste conclusies uit dit onderzoek vindt u in dit document.

• 6-7-2016 Musical
Dinsdag 5 juli was de fantastische musicalavond van groep 8. Foto's van het optreden staan in het fotoalbum.
  • 13-6-2016 Sportdag
In het fotoalbum staan de foto's van de sportdag.

• 8-6-2016 Ouderbedankavond
Donderdag 2 juni was de jaarlijkse ouderbedankavond. Een foto-impressie van deze avond vindt u in het fotoalbum.

• 6-6-2016 MR notulen
De notulen van de MR-vergadering van 31 maart vindt u onder het tabblad ouders. De volgende vergadering is 26 mei.
  •  17-12-2015 Kerstviering
Vandaag was in de Laurenskerk de traditionele kerstviering. Het thema Hoop werd in woord en gebaar uitgedragen. 's Avonds was in iedere klas het kerstdiner..
Foto's treft u aan in het fotoalbum.
  • 9-12-2015 Foto's Sinterklaas
In het fotoalbum staan de foto's, die genomen zijn tijdens het bezoek van Sinterklaas aan onze school.

• 15-10-2015 Afsluiting Kinderboekenweek
Vanmiddag hebben we de kinderboekenweek afgesloten. In het atrium heeft de bovenbouw geluisterd naar de finale van de voorleeswedstrijd. Arinda uit groep 8 is dit jaar de winnaar geworden. Het was echter wel spannend wie er zou winnen, want er werd heel goed voorgelezen.
In de onder- en middenbouw is de week afgesloten met de traditionele thee. Ouders hebben hier voor de kinderen een verhaal voorgelezen.
Foto's van deze middag staan in het fotoalbum.

Lang zullen ze leven:

25/08 Tyronne Lemmers